.

.

dijous, 14 d’abril del 2011

TORNEM AMB UN RESUM!

Hola de nou, 
ja feia molt temps que el bloc estava aturat, per això després d'unes mesos i d'haver fet algunes sortides, ara us faig un resum de suggerències: 


- ANAR A CAÇAR BOLETS. Ara ja de cara la propera tardor, aquest any hi hem anat 5 cops amb diferent grau d'èxit però totes les vegades hem acabat molt contents. Cal collir només allò que es coneix, allò que saps que aprofitaràs i ser respectuós amb el bosc. Penso que és una altra manera de gaudir dels boscos. En una de les sortides vam poder veure dues salamandres. 
- CAMÍ DE CALA TAMARIUA A CALA FORNELLS (Inici des del Port de la Selva). Ampliarem
la informació quan expliquem el camí de Ronda de Lloret a Tossa.
CAP NORFEU. Un lloc increïble on la terra s'ajunta amb el mar. Entre la Cala Montjoi i la Cala Jóncols al Cap de Creus. Cal pujar a la Torre de guaita i caminar fins a la punta del cap. 
- CAMÍ CIRCULAR LA FAGEDA-VOLCÀ CRUSCAT- VOLCÀ DE STA.MARIA. Sempre val la pena apropar-se a la Garrotxa i fer una bona caminada per aquells paisatges. 
- ÚLTIMS CIMS COMARCALS ASSOLITS: Tossal dels Tres Reis (Montsià), Puig de les Agulles (Alt Penedès), Les Agudes (La Selva), Roca Corbatera (Priorat) i un intent a La Tossa Plana de Lles (La Cerdanya), encara ens queda pendent.


Esperem aconseguir que a partir d'ara l'actualització del bloc sigui més freqüent. 
Salut i Pau!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.