.

.

diumenge, 3 d’agost del 2014

DIA 2

Avui ens adormim i ens hem llevat una hora més tard del previst (8:30h)... ens queda un tros de camí prou llarg x arribar a Tucson (uns 300km) i hem d'arribar abans de les 17h pq hem de tornar el cotxe de lloguer i pq la oficina de l'apartament on estarem també tanca a les 17h. Així doncs, rcollim els nostres bàrtols i ens acomiadem de Prescott amb nostàlgia pq sabem que el nostre viatge com a tal ha arribat al seu final. Agafem l'autopista en direcció a phoenix primer i tucson, després. A mesura que ens acostem a Phoenix el paisatge s' omple de cactus enormes a bandai banda de la carretera (aquí els hi diuen saguaros). Els saguaros són el símbol d'Arizona i de l'antic oest americà. La temperatura puja fins als 96° F (35,5°C) quan creuem Phoenix però a mesura que ens allunyem de Phoenix i  arribem a tucson, la temperatura baixa una mica (29°C). Phoenix és una ciutat de 560.000 habitants i és una típica ciutat americana (gran extensió amb edificis baixos, fins i tot mobil homes i només quatre gratacels al bussines district. Arribem a temps d'anar al super, recollir les claus de l'apartament i tornar el cotxe). Nosaltres estem allotjats just davant del campus universitari i només a dos carrers de l'hospital on haig de treballar (x sort, perquè ens hem adonat que les distàncies són llarguíssimes!). L'apartament està prou bé: senzill, sense luxes, però net... té zona comunitària de bugaderia i el més important:té piscina!!!
Després de 5 dies a New York i 3 a San Francisco, visitar 4 estats i 2290 milles de cotxe (3685km) en ruta, demà ens llevarem amb l'únic objectiu de situar-nos en una ciutat nova d'on curiosament no haurem de fer les maletes ràpidament com fins ara. Tot aquests dies han estat emocionants,  ara seran diferents però igualment fantàstics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.