.

.

divendres, 1 d’agost del 2014

DIA 31

El dia s' ha aixecat regular, per això aprofitem per voltar per Williams. El poble s' estructura en una recta farcida de benzineres, motels, bars ambientats en fa 30 anys o més, i botigues de souvenirs dedicades al Grand Canyon i la Route 66!!!! Creixen les nuvolades i els radars indiquen que plou al Grand Canyon per això decidim dinar al poble i sortir al migdia. Un cop preparats per sortir, hem hagut de fer una pausa pq teníem la tempesta a sobre i plovia a bots i barrals. Finalment sortim a un quart de tres plovent, cal intentar-ho! Després d'una hora de pluja i treves, arribem al Grand canyon NP, està ennuvolat però no plou. Quan ens apropem a The South rim, la vista és increïble!!!! Segur que amb sol talla la respiració, però nosaltres veiem els llampecs força aprop, així que no tenim gaire temps. És enorme, és una llàstima no poder veure els colors vermellosos del tot. Diuen que és veu des de l'espai!!! 29km en el punt més ample i 1600m en el més profund!!! És molt turístic i hi ha molta gent, la riba nord és més tranquil.la però cal fer una volta d'uns 350km, així que res, amb la multitud. No fa ni tres quarts d'hora que som allà que comença a ploure, així que cap al cotxe. Demà si el matí és bo potser hi tornem. El que si que ens queda pendent per un altre viatge fer una excursió a unes cascades i un pont natural per poder trepitjar el grand canyon!
Quan arribem a Williams està plovent (quina novetat!), així k passem pel súper, pel motel a deixar les coses i sortim a sopar al Three pines (un típic restaurant americà on sopem steak i cheese burguer)... ens mereixíem un bon sopar després del dia accidentat que hem tingut.
En fi, s' acaba el dia i tb s' apropa el final del viatge... demà ja veurem quin temps fa i demà passat cap a Tucson que em toca (Anna) començar a treballar una mica... petons i bona nit!

1 comentari:

  1. Hola, tot molt guay! Pero ja podia ploure quan esteu a tucson.
    El casino molt be, ooohhh!!!
    Petonts i abraçades per tots tres.

    ResponElimina

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.