.

.

dilluns, 4 d’agost del 2014

Dia 3

Bé seguidores i seguidors, ens sembla que ja és hora de deixar estar això de les cròniques diàries. Ja no estem de viatge, ja no som nòmades, ara som sedentaris. Així que avui resumint avui hem fet següent: passeig matinal fins al The University Arizona Medical center i després al campús universitari, passant entre facultats i cases de
Fraternities (si aquestes de les pelis:Gamma gamma Kappa, Beta beta beta, etc) i després piscina abans de dinar. A la tarda després de la migdiada, hem agafat el tramvia Sun link, que van estrenar fa 10 dies i la gent hi pujava per veure'l, fins al Downtown (el centre) on hi ha 3 gratacels i edificis d'oficines i teatres; estava una mica mort pq  avui era diumenge. La resta de la ciutat són carrers de cases baixes però en una cantonada del campus hi ha un carrer de botigues de roba i bars bastant animat. Ens sembla que a partir del dia 15 hi haurà més vida perquè creiem que comença el curs universitari. Bé, si no hi ha peticions especials, segurament no farem cròniques diàries, bé o potser sí. Bona nit des de Tucson.

2 comentaris:

  1. Ara feia dies que no us llegia. Se m'ha acumulat la feina! Segueix sonant tot fantastic: Las Vegas, el Gran Canyon i tota la resta. El Marti deuria al.lucimar amb els cotxes de Cars. A Tucson potser no sera tant trepidant la cosa pero segur que tambe teniu ganes d'una mica de calma. Que vagi molt be la feina Anna i a seguir gaudint de l'aventura. Al Marti se'l veu guapissim a les fotos i a vosaltres tb!
    Encara q no hi hagi cronica diaria aneu informant de tant en tant que segur que viure la rutina del dia a dia tamt lluny de casa tambe estara ple d'anecdotes.
    Un petonet ben gros!

    David, Maria i Silvia

    ResponElimina

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.