.

.

dijous, 17 de juliol del 2014

DIA 16

Avui en Martí s'ha despertat aviat i lògicament, naltres tb. El dia estava very foggy (emboriat) però hem preparat les motxilles i hem agafat el tramvia direcció el Fisherman's wharf!!! Amb parada tècnica al Visitors information center per comprar el passi de 3 dies pek transport públic i demanar un mapa. H
Un cop als molls, hem anat al Pier 39 on hi ha una colònia estable de lleons marins, però al ser estiu no n'hi hauria més d'una dotzena pq els altres emigren al Mèxic per criar. Després des del Pier 33 hem agafat el Ferry cap a The Rock, Alcatraz!!!!! Hem visitat les cel.les, oficines, biblitecs, menjador, etc. Ens ha agradat la visita i tb les vistes de San Francisco i el pont Golden gate. A més a més ha sortit el sol!!! Pee cert sabieu que fins 1848 amb la febre de l'or San Francisco no era més que un poblet anomenat Yerba buena??? I que entre 1969 i 1971 a l'illa d'Alcatraz va estar ocupada per indis americans???? Doncs remeneu per internet a veure si diem la veritat. Un cop de nou  SFO hem passejat pels molls fins  Hiddn beach on hem passat una bona estona jugant a la sorra. Després hem intentat agafar un dels tranvies antics però ha estat impossible de la cua de guiris com naltres que hi havia. Hem anat caminant i suant (quines pujades!!!! f)ins a Lombart street un carrer amb tanta pendent que el van fer amb ziga-zaga. Tot seguit troleybus fins a Chinatown però estava tot tancat pq ja eren les 7 pm, així que res: super, tranvia, sopar a casa i a dormir.
Pier 39
Hidden beach
Alcatraz island

2 comentaris:

  1. Que xulo! Quin tute de viatge que esteu fent! No pareu! El cotxet deu treure fum! Que bonica la foto de Hidden Beach... l'haureu de penjar a alguna paret de casa. Aniré seguint les vostres aventures yankees! Un petó moooolt fort als tres des de Barcelona!

    ResponElimina
  2. Ja som a andorra: la tere, la viky, i nosaltres.
    Tot be encara que dificultats de comunicacio
    Petonts a tots tres

    ResponElimina

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.