.

.

dimarts, 29 de juliol del 2014

DIA 28

Ens hem llevat passades les 8:30h...després d'esmorzar ens dirigim a l'stript per veure els diferenrs hotels...per començar hem entrat al MGM. La planta subterrània és el rainforest cafè: un bar ambientat en la selva om hi ha diversos animals mecanitzats i on també hi ha un aquari d'aigua salda enorme... el Martí està bocabadat mirant-ho tot! Després hem passar pel cosmopolitan, on sorpreni el seu sostre amb pedres d'svarosky x tot arreu. El següent ha estat el bellagio que té una entrada on el sostre està  ple de flors immenses bufades artesanalment, tb té un jardí botànic amb estancs amb peixos i a l'entrada un llac de 3,2 ha on s' hi fan espectacles amb les fonts i música impresionants (aquí tot és a lo grande)...pel camí hem passat per l'hotel New York-New York (amb l' empire state, el chrysler i el pont de broooklyn), l'hotel parís (amb torre eiffel inclosa) i també pel caesars (amb impresionant piscina amb columnes romanes , llits reclinables per prendre el sol i fins i tot barra de bar dins a la piscina on es pot jugar al black jack). Hem parat a dinar al buffet del Flamingo que té un jardí tropical amb flamencs de veritat inclosos i tot enmig del desert de Nevada. Per baixar el dinar hem passejat pels carrers de Venècia mentre vèiem els canals i les gòndoles a l' hotel the venecian i hem vist una opereta de Carnaval a la piazza san marco...súper ben ambientat. De fet gairebé és el que més ens ha agradat del dia... això i l'espectacle de fonts del bellagio.
Pasejant per Las Vegas et sents és si viatgessis a un país diferent a cada cantonada.... és una mica agobiant la calor i la gent, però és especacular tot plegat! També té la seva màgia sobretot quan l'Anna és va guanyar 5$ en una màquina del The Mirage, on demà hemde tornar per veure lleons blancs, tigres i dofins. Després d'un llarg dia caminant amunt i avall tornem al nostre castell a sopar i decidim a anar a fer un volt nocturn. De nit tot canvia, tot són llums, colors i músiques. Ja hem estat a NY, Paris, Venecia,...doncs pq no anem a Egipte?
Ens acostem al Luxou amb la seva piràmide i esfinx gegants. Sembla mentida tot plegat. Després caminem fins al Bellagio, passant per ponts i casinos i trobant tot de personatges curiosos: minions, vedettes, un parell d'Elvis, conilleta playboy, superherois, etc. Un cop davant el Bellagio veiem l'espectàcle de les fonts: és genial!!!! Molt recomanable, tant que el mirem tres vegades! Després tornada a Excalibur i  a descansar les retines pq demà més Viva Las Vegas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.