.

.

dimecres, 30 de juliol del 2014

DIA 29

Avui hem mandrejat força i després d'esmorzar, hem anat una estona a una de les piscines de l' hotel... li devíem al Martí (ahir es va passar el dia dient que volia anar a la piscina i quan li vam dir que el portàvem resulta que estava tancada! )....hem fet xip-xap, uns quants salts i una mica de sol x assecar-nos i cap a l'strip aquest cop però hem agafat el cotxe x visitar els hotels més allunyats. Primera parada al Mirage x dinar de buffet... ens hem atipat k la tarda és llarga i seguidament hem comprat les entrades x  entrar a veure els dofins, tigres , lleons blancs i els seus cadells...els dofins sempre simpàtics els hem pogut veure gairebé fins a tocar i a més hi havia un pis a sota que et permetia veure'ls sota l'aigua... el Martí no ha parat de mirar-los i de tronxar-se de riure. Després hem vist els lleons blancs que estaven dormint, un guepard, els cadells de tigre blanc (3 cadells jugant entre ells, moníssims! ) i el tigre blanc de Sibèria, tot de molt d'aprop! Mentre el Martí feia la migdiada, ens hem acostat al wynn i a l'encore, dos hotels més "pijos" però no gaire ambientats comparats amb la resta...En un d'ells ens hem acostat a veure una weeding chapel ( on la gent es casava en serio, no vestits de marylin, ni Elvis, jeje). Finalment quan el "bello durmiente" s'ha despertat, hem anat al circus, circus ambel cotxe i hem pogut veure un espectacle de trapezistes...el Martí aplaudia com un boig! Després del circ hem decidit que estàvem cansats i que tornàvem cap a l'hotel x fer les maletes i descansar.
Després de posar el Martí a dormir, l'Ignasi ha baixat al casino a fer una mica el ludòpata. Quan ha pujat explica que després de guanyar 10$ en una màquina, quan ja tornava cap a l'habitació ha vist una taula de ruleta on es podien fer apostes amb fitxes 1$ perquè a la resta són a partir de 10$ i ha decidit jugar. Ha canviat 5$ que era el mínim, però només l'hi han donat una fitxa pq per tenir d'1$ calia posar 20$. Així que només tenía una oportunitat que ha jugat al 14 vermell, i resulta que ha tocat!!!! Després de reclamar el que era seu, pq quasi li pispen, se n'adona que ha guanyat 180$!!! Ni ell mateix s'ho creia!!! L'hotel ens ha sortit de franc!!! Demà ens toca dia de ruta x arribar a Williams (a prop del grand canyon). Bona nit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.