.

.

dissabte, 19 de juliol del 2014

DIA 18

Last day in San Francisco!!! Foggy day!!! Com sempre el dia estava gris aquest matí però hem descobert que a l'estiu a San Francisco les boires entren per ocean  beach (el pacífic) i cobreixen la meitat de la ciutat. En canvi a l'altra banda del pont (golden gate) a Sausalito: 30 graus i sol. Com sempre hem agafat el tramvia N i hem anat al final del barri de Sunset, a Ocena beach amb l'intenció de veure surfistes! Però només n'hi havia un, això sí, força voluntaris recollint brossa. Hem deixat la llarga platja i hem anat al Golden gate park, més gran que el central park of NY, 5km de llarg. Allà hem tingut una conversa sobre el clima, el parc i la ciutat amb un senyor de L.A. però afincat a SFO pq odiava la seva ciutat natal. Hem vist el llac, la cascada, el bosc, anecs i esquirols de força aprop; tot això amb el Martí dormint.😂😂😂 Tot seguit a dinar i al bus cap al Golden gate bridge. I sí, només sortir del nostre barri i el del parc, hem vist el cel blau. El Golden gate impressiona, de lluny sembla gran, i quan hi ets sembles petit. Tot ple de gent amb bici i a peu, fan difícil el caminar-hi. De tota manera hi hemcaminat una estona fins el primer pilar i després hem fet mitja volta. A mitja tornada de cop ens adonem k la policia havia tallat el trànsit del pont i un poli en bici ens barra el pas i ens diu que no passem un moment. Quan ens en volem adonar veiem com entre dos policies redueixen a un noi k anava en bici parlant x mòbil  i li areenquen el telèfon de les mans. Emmanillat se l'e duen amb cotxe de policia....no sabem ben bé pq. Després d'aquest moment de tensió i el trànsit tallat, esperem per  agafar de nou el bus per anar a recollir el cotxe de lloguer. Tot ok, així que amb el nostre impecable volkswagen jetta negre, anem a recollir l'equipatge i agafem la highway 1. Només sortir de SF les platges són cada cop més curtes i boniques i algunes plenes de surfistes amb neoprens negres que semblen tot de foques a l'aigua. Ara si que estem a Califòrnia!!!!!!! Seguim i seguim i aconseguinm deixar enrere els núvols i quan arribem al far ja fa una estoneta que gaudim del sol de tarda. Avui dormirem al Lighthouse Pigeon Point. Està en un lloc idílic i caminant 50 metres arribem a les roques on hi ha foques!!! A veure si demà en podem veure  més i el dia ens acompanya per fer picnic a la platja. Petons des del Pigeon point, busqueu-ho en un atlas.

3 comentaris:

  1. He trobat el far a internet ! Jajajaj es un lloc historic, que guai dormir a un far!!!! Ens feu enveja eh! Esteu anant a llocs fant!àstics! Nos marxem dema aixi q quan tornem d aqui quinze dies tindrem feina per seguir les vostres aventures!.
    Petonets
    Marta Eloi jordi

    ResponElimina
  2. digueu-li al Martí que em porti una foca vaaaa ;)
    petons i abraçades desde la península

    la tieta!

    ResponElimina
  3. Ara dinam a encamp, hem fet una passejada pel l'estany d'engolastres.
    Ahir caldea super guay, i el primer dia els llac de les abelletes.
    L'esquirol molt maco, pero una foto del nen tambe ens agradaria.
    La tere diu que el parleu dels iaios.
    Petonts de tots

    ResponElimina

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.