.

.

dilluns, 28 de juliol del 2014

DIA 27

Hem deixat el motel Super 8 de Barstow en direcció a Mojave reserve però abans d'arribar-hi hem parat al Cafè Bagdad! Allà on van rodar la pel.lícula del marteix nom. Local curiós i turístic de la Ruta 66, ple de notes, samarretes i banderes d'arreu. Només aturar i sortir del cotxe, els curiosos "amos" del lloc ens han ajudat a fer-nos la foto de rigor, convidat a passar i donat el llibre de signatures després de preguntar d'on érem... després d'aquesta parada  hem anat cap a mojave reserve.... primer ens hem aturat a prop de les roques de granit que són unes muntanyes d'aquest material al pocs km de l'entrada a la reserva. Després hem seguit cap a les famoses dunes cantarines, es diuen així pq segons d'on bufa el vent emeten un so com un avió que no hem sentit. Hem parat a Kelso on hi ha el centre de visitants i hem visitat l'exposició que hi havia sobre la reserva i la seva flora ( arbres de josuhé)  i fauna (escarbat negre, llangardaix de mojave, 3 espècies diferents de serps de cascabell,...). Hem dinat el picnic que portàvem allà mateix i hem anat seguint la carretera fins a cima dome, un petit turó pel que si arriba amb un camí senyalitzat que no hem fet x l' excés de calor ( Martí) i per por a les 3 espècies dieferents de cascabell jeje. La gràcia de l' excursió és qu des del turonet tens la vista dels arbres de josuhé, que són una espècie de cactus però tipus arbre ( els k veureu a les fotos)... nosaltres la vista l' hem tingut desde baix.
Hem sortit de Mojave amb el nostre proper destí al cap: Las Vegas. Per la highway ens ha caigut una tempesta amb calamarsada inclosa que déu n'hi do! A les 17h hem arribat a Las vegas....encara estem adaptant-nos al canvi!!! Això és un altre món... Ens allotgem a l'hotel excalibur ( és un castell)...demà tocarà recòrrer l'strip o Las Vegas boulevard...així que a sopar i a dormir.

2 comentaris:

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.