.

.

dijous, 24 de juliol del 2014

DIA 23

Avui hem mandrejat al llit! Conclusió hem arribat al parc a les 10:30h. Fa un dia espectacular, sol i ni un núvol, per això hem decidit pujar al Glacier point, des d'on podem veure la vall sencera, Yosemite village, cascades amb aigua, el Half dome (emblema del parc), muntanyes,... En definitiva una de les millors panoràmiques del parc!!!! Hem dinat sobre una roca i com sempre fent el picnic acompanyats per esquirols. Després hem desfet el camí d'hora i pico fins tornar a l'entrada del parc per anar al Mariposa grove. La calor al cotxe era insofrible i duiem el AC  a tope, i això que estavàvem a 5000peus d'alçada. El Mariposa grove és un bosc de sequoies gegants. A les 15h hem començat l'itinerari però no hem calculat gaire bé. Les 4 milles i pico i els 600peus de desnivell, més no poder anar pels camins amb el cotxet, i haver d'anar per la carretera,  tot plegat,  ha fet que fossin les 19h quan tornàvem al cotxe. Però quins arbres, si els pins ja eren alts, les sequoies altes i gruixudes. L'escorça és suau i molsuda. Hem vist arbres de fins a 1800anys, una passada. Diametres de 4,5,6,7 i 8 metres d'amplada i fins a 60metres d'alçada, Hem passat sota alguns i ens hem ficat dins d'altres. Ha estat llarg però fantàstic. En tornar a l'apartament havíem de fer moltes coses: dutxa, rentadora, sopar, maletes, crònica, etc. Però per fer-ho més entretingut a mitja dutxa de l'Anna i l'Ignasi intentant preparar el sopar del Martí,...... el tub de la rentadora s'ha sortit de lloc i ha començat a rajar aigua a dojo!!!!!! Hem avisat a la mestressa, Denise, que a la vegada ha avisat el seu veí Randy (que resulta que és lampista), i ja ens veus: els tres en pijama, el Randy arreglant el tub, l'Ignasi ajudant el Martí a sopar amb la Denise asseguda al costat, l'Anna donant conversa a la Denise i el Randy; i tot això en una única estança: cuina, habitació, menjador!!!! Si més no, com deia la Denise, it is fun!!!! Yes, it was fun, pq s' ha pogut solucionar però en el primer moment... buffff. Ha estat un moment de comèdia americana. Després sopar, mig maletes i a dormir. Demà viatjarem cap al sud fins a Visalia. Per estari dues nits i visitar el Kings canyon and Sequoies National parks. Bona nit!

3 comentaris:

  1. Tot i mandrejar a les 10:30 ereu al parc? Aixo si q es aprofitar el temps. Quina enveja aixo de les sequoies, ha de ser impresionant.
    Quin susto amb la rentadora, pero que seria dels viatges sense aquestes anecdotes. Aixi veieu q el que passa a les pelis es mes real del que ens pensem. Que seguiu disfrutant al maxim familia.
    El David dema comensa els 13 dies de permis de paternitat aixi q aprofitarem per fer alguna escapada.
    Un peto!

    David, Maria i Silvia.

    ResponElimina
  2. Sí, són increïbles!!!!! L'anècdota divertida pq va tenir solució jeje. Aprofiteu molt aquests dies tots tres'!!!!!! Petons.

    Anna, Ignasi i Martí

    ResponElimina

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.